Vă invităm la cursa de alergare BORDER MARATHON!

igpf

În zona frontierei de stat va fi organizat un maraton dedicat Zilei Poliției de Frontieră, fiind o premieră absolută pentru Republica Moldova.

Toți cei pasionați de sport și cei care doresc să petreacă timpul frumos, Poliția de Frontieră împreună cu Moldova Trail Run Club vă invită să participați la acest maraton. 

Evenimentul sportiv va fi organizat pe perimetrul de responsabilitate al Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni, în data de 12 iunie. Distanțele propuse pentru alergare sunt: 
•    Cross – 13 km; 
•    Semimaraton – 21 km;
•    Maraton – 42 km.
Precizăm că traseul este chiar în apropierea nemijlocită de frontieră, pe malul râului Prut, o zonă verde cu priveliști frumoase. 

Printre participanți vor fi angajați ai instituțiilor de frontieră din România și Ucraina, cât și oaspeți ai autorităților naționale și internaționale cu care Poliția de Frontieră a Republicii Moldova cooperează.

Participanții la competiție vor primi câte o medalie și premii pentru locurile I, II și III. 

PROMITEM surprize, distracție și detalii din culisele activității instituției de frontieră - o expoziție cu tehnica din dotare, demonstrații interesante cu patrupezii Poliției de Frontieră, dar și curiozități din lumea „expertizei documentelor de călătorie”. 

Ne vom bucura de prezența ta, participă la BORDER MARATHON!!!

ÎNREGISTRARE: https://forms.gle/JtMoC6XAtqHUyKjc6

ATENȚIE! Termenul limită pentru înregistrări este 18 mai. 

IMPORTANT! Organizatorii evenimentului vor asigura respectarea măsurilor necesare privind prevenirea infectării cu virusul de tip COVID-19.