#VaccinareaSalveazăVieți și La mulți ani, asistenților medicali!

est

O acțiune de amploare, dedicată vaccinării antiCovid a efectivului MAI care activează în regiunea de EST a țării,  a avut loc astăzi la Ștefan-Vodă, în sediul Direcției regionale EST. 

Startul vaccinării a fost dat doar după un ropot de aplauze și multe vorbe de apreciere pentru asistentele medicale ale Poliției de Frontieră. Astăzi, #12MAI, când întreaga lume aduce omagiu acestei categorii de lucrători medicali, conducerea Direcției a venit cu o atenție deosebită și cu recunoștință pentru munca imperioasă, depusă la menținerea sănătății polițiștilor de frontieră. „Dragile noastre colege, să fiți sănătoase, fericite, curajoase și mereu aproape. Ajutați-ne și în continuare să ne protejăm sănătatea - una dintre cele mai valoroase atribute ale vieții.”

Peste 50 de angajați ai subdiviziunilor MAI, dar și membrii de familie ai polițiștilor de frontieră, astăzi au fost imunizați împotriva Covid-19, cu prima doză de vaccin AstraZeneca. Astfel, până în prezent, 600 de polițiști de frontieră au administrat vaccinul antiCovid, dintre care 20 au primit rapelul, lucrători medicali.

Vaccinarea antiCovid-19 rămâne a fi cea mai importantă armă de luptă cu infecția,  însă fără a exclude respectarea regulilor de protecție individuală:
- Purtăm mască;
- Evităm aglomerațiile;
- Dezinfectăm cât mai des mâinele;
- Păstrăm distanța fizică.

#Covid19_nu_a_dispărut! #responsabilitate