vaccinare

Circa 40% din personalul Poliției de Frontieră a fost imunizat

Centrul medical al Poliției de Frontieră înregistrează o rată de vaccinare de 45.6%, ceea ce înseamnă un număr total de 1552 de doze administrate. Au beneficiat de imunizare atât polițiștii de frontieră, dar și membrii de familie. 

Cei care au dat un exemplu de responsabilitate și de seriozitate față de pericolul ce îl prezintă acest virus, au fost lucrătorii medicali ai instituției. Toți au administrat vaccinul antiCovid, inclusiv rapelul. Sunt urmați de către elevii și cadrele didactice din cadrul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, cu un coeficient de 85% din totalul numărului de personal al instituției de învățământ.

Vorbind în cifre până în prezent s-au vaccinat 1228 de polițiști de frontieră și alte 324 de persoane, rude de gradul I.

Revenim cu apelul către angajații Poliției de Frontieră, Covid-19 nu a dispărut, iar noua tulpină a acestui virus este mult mai contagioasă și mai agresivă.
Fiți responsabili și imunizați-vă!
Vaccinarea rămâne în momentul de față, alături de respectarea măsurilor de prevenție, principalele măsuri de combatere a răspândirii infecției. #VaccinareaSalveazăVieți