Frontiera - trecut, prezent și viitor

La mulți ani!

Stimați colegi!
Cu prilejul  Frumoaselor  Sărbători  de  Iarnă,  Asociația Veteranilor și Pensionarilor din cadrul Poliției de Frontieră, Vă adresează cele mai calde salutări și urări de bine!
Vă  dorim  noi  performanțe,  încredere,  devotament  și  demnitate  profesională,  stabilitate  și succes  în activitate, un an  plin  de  realizări  atît  în  plan  personal  cît  și  în plan  profesional. 
Vă  mulțumim  pentru  colaborare  și  Vă  urăm  un  An Nou plin de bucurii și împliniri.
Sărbători  Fericite  și  LA  MULȚI  ANI!!!

31 Decembrie 2021

Un deținător al Beretei de onoare a Poliției de Frontieră ajuns la ziua de pensionare

Astăzi rândurile deținătorilor distincției Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră s-au micșorat, polițistul de frontieră Alexandru Frasiniuc s-a pensionat.

Este angajatul Poliției de Frontieră care și-a petrecut mai mult de jumătate de viață la straja hotarelor țării, care a înfruntat toate greutățile serviciului, ducând până la capăt misiunia nobilă încredințată. Un adevărat camarad săritor la nevoie, profesionist și responsabil.

16 Decembrie 2021

Solidari cu cei vulnerabili

Un grup de voluntari format din polițiști de frontieră și reprezentanți ai „Asociației Veteranilor și Pensionarilor Poliției de Frontieră”, au organizat o activitate social-umanitară inedită de Ziua Recunoștinței, în sudul țării.

26 Noiembrie 2021

Unica polițistă de frontieră în calitate de observator internațional în punctele de trecere Gukovo și Donetsk

După o carieră la frontiera Republicii Moldova și în Misiuni de Observare în cadru OSCE, comisarul principal Irina Roibu și-a exprimat recunoștința față de toată aprecierea și susținerea colegilor într-un mesaj, în cadrul ceremoniei de pensionare. Evenimentul a avut loc astăzi, 8 noiembrie curent, în prezența întregii echipe manageriale a Poliției de Frontieră, familiei și prietenilor. 

8 Noiembrie 2021

Oportunități pentru consolidarea relațiilor dintre generații

Echipa managerială a Poliției de Frontieră și un grup reprezentativ al Asociației pensionarilor și veteranilor ai Poliției de Frontieră au convenit asupra unificării eforturile pentru dinamizarea conlucrării existente și susținerea reciprocă.
 

14 Septembrie 2021

Invitație de presă - Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră

Sâmbătă, 31 iulie 2021, începând cu ora 08:30, Poliția de Frontieră va desfășura etapa finală a concursului „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră”. Competiția are scopul de a identifica poliţiştii de frontieră cu nivel înalt de pregătire, interes şi potenţial de dezvoltare profesională de excepţie, iar ca recompensă oferirea dreptului de purtare a însemnului excelenţei profesionale - Bereta de Onoare.

29 Iulie 2021